Kolmården

Hejsan

Nu sitter vi i bilen på väg hem från kolmården, vi har haft det jätte bra och jag tycker att alla barnen har varit snälla men Lucas har blivit bortskämd så det är tur att det är lång tid kvar till jul för nu får det bli avvänjning på små presenter hela tiden.

Vi bodde på hotell best western princess i Norrköping vilket var okej, rummen var fina men matsalen var bara för trång och frukosten var så där. Väldigt långa smala korridorer att gå i också.

Jag har jätte ont i fötterna nu efter att ha gått runt hela dagarna. I måndags gick vi på tropicariumet och det tyckte Lucas om, vi såg ormar och fiskar som hajar. I går var det delfin show och rung gång i parken nästan hela dagen. I dag fick vi ta bussen i safariparken för det var fullt så vi kunde inte köra själva men det var nog bättre med bussen. Det var rätt häftigt men vilken bilkö där inne, tycker nästan synd om djuren. Vi var på bamse världen idag också och han gå runt en sväng i parken på den lilla delen vi missade igår. Så allt som allt riktigt lyckat. Vi fick se de mesta djuren också vilket var roligt. Men jag vet inte Lucas och Ludvig verkade tycka det var roligast på lantgården där de fick klappa och det kan man ju förstå.

Här kommer lite bilder. Hoppas vi kommer hem i skaplig tid nu och att trafiken är okej.

  Stopp i Gränna!
 
 
Så nu ska vi stanna och äta på McDonalds så mer bilder kommer strax.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback