Mors dag!

Ja idag är det ju mors dag och ja jag blev uppvaktad imorse av mina älsklingar som bägge skulle väcka mig genom att hoppas upp i sängen med ett paket och bakom kom Emanuel med frukost, härligt... Dom förstod inte riktigt vitsen med mors dag eller mammornas dag som vi kallade det, men Lucas var noga med att påpeka att vi måste ha en pappornas dag också.

Emanuel har fortsatt renovera i vårt sovrum idag och jag Lucas och Ludvig har lekt i trädgården en stund, sedan cyklade vi alla ned och åt lasagne hos mormor och morfar. Lucas cyklade så fort att han tappade fötterna på pedalerna och rammade rätt in i en bil som stod parkerad. Jag blev så rädd men han siktade bra på däcket så inget hände, han skrapade foten lite och blev rädd själv men han cyklade vidare. Ludde åkte bak på mig och nsedan när vi cyklade hem ville bägge sitta i cykelvagnen bakom pappa.

Lucas och Ludvig somnade bägge efter vi hade varit hos mormor och morfar så vi fick en skön lugn stund på dagen då jag kunde ligga i soffan och virka. Det var härligt.

Ja magen växer på mig som sagt, jag lägger ut ett kort. Jag mår rätt så bra annars, trött ont i ryggen och bäckenet men annars är det bra. Jag märker att jag börjar bli rätt så täppt i näsan också vilket jag känner igen från de andra graviditeterna, tröttsamt. Mamma sa idag att hon nästan hade börjat gråta när hon såg bebis kläderna jag köpt, för hon tycker att det ska bli så roligt med en bebis igen. Det är skönt att höra... Jag tycker också att det ska bli härligt med en liten igen. Hoppas att jag kan njuta ordentligt.

Farmor lilla ligger på sjukhus igen fick jag veta idag, jag får ringa och höra hur det är med henne imorgon. Hoppas att hon har det bra. Jag vet bara inte när jag ska kunna åka in.

Nä nu får jag sluta.

    
Mors dag!                         Busungar!                         Ludde slocknade.           Kaninisarna.                     Byggmästarna!
  
Mamma magen.   Ludde cyklar.         Lucas kör bil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback