Fredags mys!

Idag har det varitförfärligt kallt här hemma -18 eller mer. Vi tog en promenad ner till mormor jag och barnen och Ludvig frös så han grät, han fick vi vira in i en filt och värma i mammas famn sedan somnade han gott, stackarn.
Men det var rätt s´å bra att han somnade för då fick vi mat av mormor eftersom vi var tvugna att stanna, ska nog testa det knepet igen :)

Sedan har vi städat ut julen här hemma och det är skönt att ha huset tillbaka till vanligt även om granen var väldigt fin. Vi har även passat på att staäda för ökenråttorna och marsvinen, samt klippt naglarna på marsvinen vilket jag inte tyckte var någon höjdare men tvunget att göras.


Emanuel har gjort choklad bollar med barnen som vi ätit tillsammans med salt pinnar och popcorn, tänkte försöka testa att sluta köpa godis så mycket och baka i stället. Får se hur länge det fungerar innan barnen protesterar.

Det är roligt med Love nu att han är intresserad ab babygymet, och han börjar greppa och tugga på leksaker så det märks verkligen att han blir större.




Kommentarer
Postat av: Eva Jusonius

Hallå, hallå!!

Fina bilder på er. Nu väntar jag bara på lördag och söndags inlägg.

Kram

mamma.

2010-01-10 @ 18:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback