Härlig stranddag!

Vi gjorde ordning oss och åkte ned till stranden på förmiddagen och där har vi varit fram tills nu och haft det jätte skönt. Ingen av oss har badat dock det kändes lite för kallt, men det var flera andra som gjorde det. Vi hade med oss pick-nick och har verkligen bara njutit av det sköna vädret. Det fläktade härligt också. Jag hjälpte pojkaran att fiska krabbor som dom tycker om så mycket, vi glömde metorna så det fick bli händerna men det tycker jag nästan är enklast ändå. Lite färg har vi nog fått men jag smörjde in oss så jag hoppas att vi har klarat oss från att bli brända.

Sedan ska vi snart åka in till stan för cruisingen är idag och jag tror nog att lillbrorsan Per som vanligt ska vara chaffis åt någon eller sig själv.

Här är lite härliga bilder.











Glad Midsommar!

Glad midsommar allihopa, vi har firat på Nordens Ark idag med en massa andra människor. Där har det varit dans runt stången och lotterier m.m. Vi var där med mormor och morfar som hade med god pastasallad och kaka till oss alla, så vi hade mysig pick-nick på gräset. Det var strålande sol och jag har till och med blivit lite solbränd känner jag. Sedan gick vi runt i parken och vi fick se uttraran som jag inte sett på många år och tigern gick nere vid stänglset så fin och även de olika leoparderna var nere vid stängslen så vi fick se dem väl. Jätte lyckat verkligen.

Sedan for vi vidare till stan och åt grillat hos farmor och farfar, och Hanna bjöd på mumsig jordgubbstårta. :)

I onsdags var vi på midsommar firande på dagis och där dansade jag runt stången med barnen och vi hade jätte kul. Alla barnen sjöng så högt och fint.

Först kommer korten från dagis, sedan från idag!





Sötis...

Pappa solar :)
Bus-Ludde.
Lucas tveksam..

Pappa busar med Lucas.



Morfar ger Love glass.

Oj vad många bilder det blev...


Piratkalas och Love 10 månader

Love blev 10 hela månader i onsdags vilket känns märkligt att tiden går så fort, det är två siffror ju. Nu går det verkligen framåt i framstegen också, Love har äntligen lärt sig att krypa framåt efter att bara ha tagit sig fram bakåt innan. Det går inte så fort men det går... Sedan säger han ju både mamma, nej och nam namn vilket i allafall är stort för mig. Annars pratar han ju en massa hela tiden men det är lite svårare att förstå, men väldigt roligt att höra. Han blåser bubblor med munnen då och då vilket ser hysteriskt kul ut, ibland blir bubblorna jätte stora. Han äter med fingrarna och plockar majs och russin från bordet, det gillar han jätte mycket och han tycker mycket om att äta macka tillsammans med sina bröder till frukost. Det stora nu som är ganska så nytt är att han ställer sig upp vid möbler och går litegrann utefter, väldigt stappligt men ändå. Reser sig upp i spjälsängen gör han ju också till mitt stora förtret, lite svårare att få han att ligga och somna då. På läkarkontrollen i onsdags tror jag han vägde 9520g.

Annars har vi varit idag och firat Madeleine som fyllde fem år med ett piratkalas, mycket barn och mycket lek.




Föräldraträffar :)


Idag har jag varit på två stycken föräldragrupper, en med mammorna med fler barn denna var i stan i Monicas trädgård och vi fick god fika och solen strålade härligt.

Jag har även haft en föräldraträff här hemma i trädgården med fika och massor av härliga bebisar och mammor samt en pappa. Det är jätte kul att träffas och se när barnen utvecklas och lär sig nya saker. Idag hittade jag Love i spjälsängen ståendes och gåendes från sida till sida. Allt går så fort nu och jag känner att jag hinner inte med riktigt, speciellt eftersom jag arbetar också. Det hade varit så skönt att få vara hemma hela sommaren också. Det är i allafall skönt att bara få vara mamma på dessa träffarna och umgås med andra i samma situation, et är faktiskt inte bara jag som arbetar nu heller. Det är andra mammor också. Love var så trött efter träffen att han somnade i vagnen sittandes :)

Imorgon blir Love tio månader och han ska på läkarbesök, ska bli spännande att se vad han väger för jag har ingen koll just nu. Annars har vi bokat in en resa till kolmården också i sommar, vi hade tänkt legoland men det var så dyrt och Lucas och Ludvig fick välja vart de ville åka annars vilket blev kolmården. Det är helt okej för mig för jag tyckte det var roligt där med.






Resa bokad :)

Yippie idag tog vi äntligen steget och har nu bokat en resa till Grekland-Rhodos-Ixia. Det ska bli så otroligt härligt att få åka iväg och bara ta det lugnt, slippa laga mat och bara sola och bada. Underbart underbart verkligen.... Vi ska åka den 3:e oktober så är det någon som vill haka på......

Bilder på hotellet tagna från fritidsresor.se
Blue Star Atlantica Princess
Blue Star Atlantica Princess
Här är länk till hotellet :)
http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=0b281b7836d049bc8b048fb89f49e94b

Åhh vad jag längtar......................

Jobba jobba jobba !

Idag har vi haft en otroligt härlig dag med grillning hos Jenny & Robert :) Vi var många med glatt humör och söta bebisar, Lucas och Ludde fick naturligtvis också följa med. Vi fick goda hamburgare av dem och rabarberpaj till efterrätt som jag gjort. Vi hade väldigt tur med vädret också, för det regnade när vi åkte mot stan men kring deras hus kom inte en drope medans vi var där och solen tittade fram också.

Nu ska jag arbeta resten av kvällen men det verkar lugnt än så länge :)

Tävla om kläder :)

En ny tävling med fina vinster!



" Jag tävlar om sommarens härligaste klädpaket med kläder från underbara Röda Hund i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Jobbkväll!

Idag ska jag till jobbet och arbeta kväll, ska åka snart. Tänkte bara uppdatera litegrann. Det är svårt att hinna med att skriva när man arbetar. Här hemma kommer det att bli fredags mys utan mamma ikväll men de verkar inte så ledsna för det bara de får se på film och äta ostbollar :) I kväll blir det Lucas som har bestämt att de ska se prinsessan och grodan, den är läskig säger han, det blir roligt för Emanuel :)

Lucas och jag har varit en sväng på torp nu innan och handlat lite mat och blommor till altanen samt en spade och hink till Love som han kan ha med när vi går till parken. Vi var där igår barnen och jag och träffade de andra mammor och papporna som vi brukar. Promenad blev det dock inte för vi var lite sena ut, men lek i sandlådan och gunga.
 Love & Theo
Gott med sand!
Alva & Lydia
 Amanda

Svenska flaggans dag!

Grattis Sverige på Nationaldagen igår :) Vi åkte in till farmor och farfar och grillade korv och sedan gick vi till parken I Lysekil för att fira. Där delade de ut fina Sverige flaggor att vifta med. Men det slutade med att det bara var Hanna och jag och Love som var kvar till firandet var över, de andra droppade av en efter en. Firandet var ingen höjdare men jag tyckte att jag ville se det i allafall. Vi i Sverige måste bli bättre på att fira vår nationaldag. Go Sweden!!!








Dagen till ära var alla mina fina pojkar klädda i Sveriges färger :)

Nordens härliga ark :)

Konstigt jag är uppvuxen med Nordens ark och borde vara trött på det stället men icke sa nicke, jag älskar att promenera runt där i den härliga miljön och kika på djuren. Det är rofyllt och vackert och en perfekt promenad med barnen. Så ni förstår ju alla att det är där vi har varit idag och som vanligt hade vi det kanon. Lucas och Ludvig fick ta var sin lott idag och ja sa till Lucas att du får inte bli sur om du inte vinner, nej sa han det ska jag inte och det blev han inte heller. Fast han sa att jag vill inte köpa fler lotter någon gång. Sedan ångra han sig när vi kom tillbaka på hemvägen och de fick var sin till och då vinner han, ni skulle se hur stolt och glad han blev och hur duktig Ludde var som inte blev avundsjuk. Vi gick till Bondgården också och Lucas skulle hoppa i höet, men han vågade inte. Jag hjälpte Ludde att hoppa kan man säga :) Ursch så arg han blev och inte ens jag ville hoppa, jag tyckte det såg högt ut stackars Luddis... Tur att han kom över det.

Sedan har vi grillar här hemma, mums :) Fast det var inte lika varmt ute då så vi satt inne i köket. JAg tog en sväng ut till stan och såg på alla fina studenter som skulle på bal. Många vackra klänningar och många mindre lyckade.... Tänk när jag var på balen, det var längsedan.









Lucas badar i trädgården.
Love biter storebror

Nä nu får det räcka med bilder :)

Fredags mys!!!!

Jag har inte skrivit på ett tag nu, jag har denna veckan börjar på min tjänst i hemsjukvården så jag har haft fullt upp. I Onsdags var vi och fikade och hade Mulle avslutningen med barnen på dagis vilket var jätte mysigt och lyckat. Idag har vi tillbringat stor del av dagen i affärer på bland annat torp och bygg-max men barnen har faktiskt haft det kul i allafall. Vi har sedan myst hemma i soffan med pingvinerna från madagaskar och ostbågar som är Emanuels favvo. Jag håller på att baka bullar nu ifall vi tar en tur till Nordens Ark imorgon. Medans jag väntar så ser Emanuel och jag på Sherlock Holmes :)
Ha en bra kväll alla, uppdaterar med bilder imorgon...