Preemie kläder!

En bekant från Loves dagis har fått en liten tös några veckor för tidigt, jag passade på att använda upp lite av mina tyger som jag har kvar. Jag sydde två bodies som jag glömde ta kort på och ett set med byxa och tröja i storlek 38-40. Vet inte om de kommer passa men man kan ju hoppas. Det är rätt dyrt att köpa prematur kläder annars.

Påsken 2011

Ett sådant otroligt väder vi har haft denna påsken, det har varit helt fantastiskt. Solen ger så mycket energi till mitt trötta sinne :) Vi har verkligen passat på att vara ute med barnen nästan hela dagarna och det har varit toppen. Har inte haft sådan ork på väldigt länge! Yippie för solen!!!!!

Påsken har varit härlig, lugnt firande för oss. Bara njutit. Vi gick påskgubbar med barnen på påskafton till några hus och sedan åt vi lunch hos farmor och farfar. En lugn härlig kväll hemma med familjen efteråt och idag har vi ätit påska lamm hos mormor och morfar, med årets första rabarberpaj! MUMS jag älskar rabaraber :)

Imorgon blir det kalas för min svåger, men först ett pass på förlossningen för att tjäna ihop mina 50 förlossningar :) Det går framåt men sakta. Men en sak är säker, förlossningar är underbara ....

Här kommer härliga påsk/vårkort från helgen!

Min lilla mormor fick besök av oss.

Härliga vår!

Lovely Love...


Usch inte gott med sand!

Praktik tid!

Jag har haft väldigt fullt upp det senaste och haft svårt att hinna med att blogga. Nu har jag min sista förlossningspraktik och det känns som en berg och dal bana minst sagt. Jag älskar att vara på förlossningen och det är verkligen en häftig och härlig upplevelse att se och få vara med att hjälpa ett barn till världen. Man vill kunna allt och hantera alla situationer, man får panik över den korta tiden man har kvar, ibland är man stolt, ibland känner man sig värdelös, stress över att få ihop sina förlossningar... Det är så många känslor på en och samma gång. Jag hoppas verkligen att jag blir duktig någon gång och känner mig duktig. Men en sak är säker och det är att det är roligt att vara på förlossningen, det är häftigt och lärorikt och spännande. Det är en utmaning!!!