Hemtentamen :(

Jag sitter idag hemma och sliter med mina hemtentamen som ska göras denna veckan är det tänkt, tre stycken olika och då ska jag inte klaga för andra i klassen har fyra. Jag har fått en tillgodoräknad som tur är :)
Love fick vara hemmaigår för han är förkyld men jag fick gjort så lite då, så i dag är han ett gränsfall och är på dagis. Jag har lyckligtvis kommit en stor bit på vägen idag vilket är skönt. Dagis har inte ringt ännu så jag hoppas att det går bra, nu ligger han väl snart och sover och lär sova två timmar minst hoppas jag :) Är väl ändå på något stt tur att de blir krassliga när jag är hemma istället för nr jag varit i borås...

Felskrivning!

Jag menar naturligtvis att jag fick hem min fina vinst från tävlingen Millis tårtor och annat hade :)

Fettisdag, MUMS!

Idag är det fettisdagen :) Jag fick tillslut till ett par semlor men de släta bullarna var slut i Brastad idag så Emanuel fick springa i två affärer i Lysekil för att till slut hitta den sista påsen :) Så vi fick våra älskade semlor. Men Ludde ville inte ha och Love masakerade en halv semla, fast det han fick i sig tyckte han om. Lucas har inte ätit sin ännu, det får bli kvällsmat för han har varit hos grannen. Men jag och Emanuel fick ätit var sin i allafall och det räcker till en till i kväll när barnen lagt sig :)



Annars så är det väldigt mycket plugg som gäller denna veckan, för nästa blir en långkörare i skolan i Borås. Då kommer jag vara borta från mån-fre och så länge har jag aldrig varit från familjen så det känns så där. Men det finns andra i klassen som har det betydligt värre än jag...

Jag fick hem ett paket på postenidag med min vinst från Sockerrus tävling :) Det ska bli roligt att inviga dessa fina saker jag fick.

Brännskada!

I bland är det inte roligt att vara förälder, som till exempel igår när vi lagade mat i köket och Emanuel och love stod i köket och grejade. Love börjar skrika och vi fattar ingenting, Emanuel såg inte vad som hände och jag var inte i rummet då. Detta enda vi kunde kopplade det till var spisen. Så vi vet inte vad som hände men brände sig gjorde lilla Love, det gick dock lätt att få spolat kallt vatten på hans lilla hand men sedan så gick det inte att hjälpa honom mer. Han ville inte äta eller sova, han höll sin lilla hand och sa ont här. Tillslut så åkte jag in till jouren och där fick jag i allafall hjälp med att linda den och så fick jag lite ipren, hade bara alvedon hemma. Idag har han inte haft ont alls, men han har haft vattenblåsor på handen som spruckit under dagen. Så nu har jag och Emanuel lagt om den igen, stackars lilla älsklingen men tolerant är han. Tack och lov har han inte längre ont, för det är hemskt att inte kunna hjäpa ett barn som gråter.

Vinst!!!

Yippie jag har äntligen vunnit något igen, det är inte ofta men man blir så glad!
Jag vann tävlingen som Millis tårtor och annat hade, titta gärna på hennes blogg: http://millistartorochannat.blogspot.com/ Gör jätte fina tårtor!

Vinsten kommer från Lyckas med mat och kladdkakan.se

Så TACK!