Tårtor till förlossningen

På fredagen hade jag min sista officiella praktikdag på förlossningen och då måste jag ju fira med tårta, så dessa blev de dit. Sedan har jag fem förlossningar till som jag måste ta igen nästa vecka men då behöver jag inte gå hela dagar och ha bestämt schema...





Ludvig 4år

I Lördag hade vi kalas på förmiddagen för barnen och på eftermiddagen för Emanuels familj. Ludvig tyckte det var jätte kul och han var jätte nöjd så nu har han blivit väl uppvaktad på sin stora dag minst sagt. Favvoriten blev nog den radiostyrda bilen från farmor och farfar.

Ludvig får paket på sn riktiga födelsedag i onsdags av mamma och pappa.

Buzz Lightyear tårta till barnkalaset.



Kusin Ella.



Maräng tårta till kalaset med farmor och farfar. Då var jag så trött på att göra de andra med figurer...
Egentligen gillar jag maräng bättre också.

Och så den älskade radiostyrda bilen som han har kört runt med....

Mors dag.

Idag är det mors dag och det fick jag firat med scones och paket. Så jag är jätte nöjd. Sedan åkte jag och barnen en tur till Nordens Ark med mormor och morfar som inte var med och firade Ludvig igår och då fick han sina paket där istället. Det var en härlig dag, lite blåst och lite kallt men ändå jätte bra. Idag fick vi se tigrarna riktigt bra också eftersom det var matning.

Annars idag är det lite skolarbete och lite planering, packning som gäller för imorgon bär det av till Borås igen för sista gången denna terminen och sedan är det bara en termin kvar efter sommaren så att säga att ett år gått fort för mig det stämmer verkligen. Det känns lite surrealistiskt att veta att man bara har två kurser kvar innan man är färdig barnmorska....







Grattis Ludvig 4år

Idag fyller min älskade Ludde 4år och han fick ha kalas på dagis idag, så mycket mer har vi inte hunnit med. Det är väldigt stressigt just nu med sista praktik veckan, får nog ta extra pass för att få ihop 50 förlossningar tyvärr. Men det är bara 7 stycken kvar och veckan är inte över ännu...


Min lilla Ludde fick paket i allafall så han var nöjd och glad, så fick han musse pigg tårta till dagis. Sedan skall vi ha två kalas till helgen så han kommer bli firad nog ändå.



Tänk att Emanuel och jag har lyckats få en sådan vacker och go pojk, vi är stolta :)

Nordens Ark1

Idag har vi haft en toppen dag på nNordens Ark tillsammans med Lucas kompis. Vi åt och fikade och vädret var så kanon. Jag älskar verkligen sådana här dagar där allt bara flyter på och solen ger energi och man får vara med familjen.









Så lite härliga bilder från vårt favvo ställe :)

Unicef Humorgalan

David puffDavid puff




















Igår fick vi chansen att vara på plats på humorgalan i Stockholm som Unicef höll för att få in världsföräldrar. Jag är så glad att jag är världsförälder för det är hemska bilder som visas hur barn lever världen över. Tänk vad vi borde vara tacksamma för hur vi har det här hemma och ändå klagar man över små saker.

Så jag uppmanar alla att bli världsförälder, du ger 100 kronor i månaden som gör stor nytta.

Vi hade jätte kul på plats i allafall, det är inte alla dagar man får mingla med kändisar. På min lista av kändisar som vi såg igår är:
* Renée Nyberg * Karin Da Silva * E-type * Pernilla wahlgren * David Hellenius * Kristin Kaspersen * Kicken * Ernst Billgren * Andreas lundstedt * Eva Röse * Melker "kocken" * Kajsa Bergkvist * Mark Levengood * Peter settman * Tommy Körberg * Morgan alling * Vinnaren från Anna ankas assistent med fler....

Vi var ju lite tråkiga och stannade inte hela kvällen ut, men vi var en stund på efterfesten i allafall.