Kul i snön!!

Ja igår var vi på torp, vilket egentligen var ett misstag för med barn och så mycket folk är det ingen idé att kolla efter några klipp på rean. Men jag lyckades hitta ett par skidbyxor till det fina priset av 100:- så jag är nöjd.

Emanuel köpte några födelsedags presenter till mig vet jag i allafall och så fick vi köpt var sin snowracer till Lucas och Ludvig, egentligen hade vi inte tänkt göra det i år men man får väl passa på nu med all snö. Alla pulkor och sådant var naturligtvis slut i alla affärer för utom dyraste sorten som vi fick ta men de kommer väl förhoppningsvis hålla i flera år om vi har tur. Barnen älskar dem i allafall.

I dag gör jag lite tårta mm inför nyårsafton, det är skönt att vara ute i god tid.så här är lite härliga snökort...

Snöigt...

Älskar detta snöiga väder, jag vet inte varför men man känner sig som barn på nytt. I dag har Emanuel varit ute och lekt med barnen i snön hela förmiddagen. Härligt. Ludvig kom in som en isbit och hade dykt under i snön så Emanuel fick gräva fram honom men han gillar snön ändå.

Tänkte kanske åka till torp imorgon och se om vi kan få tag i en snowracer, hoppas bara att de hinner använda dem....

I dag har vi varit på kalkon middag hos mamma, och det är helt klart den bästa maten på hela året. Jag älskar den, tack mamma.... Mostrarna och gammel mormor var med och vi åt Sibbans tårta som traditionen bjuder, mums.

NU ligger barnen i sängen och Emanuel och jag skall se på film. Love också.

Igår hade vi Johan och Sandra med barnen här och såg på film det var också mysigt.God Jul!!!

Så nu myser Emanuel och jag i soffan med god mat och paket, barnen sover alla utom Love som ligger och jollrar här. Vi har haft en jätte bra julafton verkligen. Vi hade min familj här i morse och åt mer frukost aktigt.. Lugn och skönt ingen julklapps utdelning i år, förutom till barnen. Jag saknade verkligen inte klappar och barnen fick så otroligt mycket att jag vet inte vart det ska få plats. Sedan åt vi julbord hos farmor och farfar med resten av familjen och där kom tomten till barnen och det var roligt.


Så God Jul från oss alla till er alla....

Dan före doppare dagen!!

GOD JUL!!!

Det är dan före dopparedagen och jag säger godjul nu så vet jag att det blir gjort. Kanske inte hinner göra det imorgon...

Vi ska fira här med "brunch" för min familj och sedan skall vi till svärföräldrarna. Sedan ska vi nog mysa själva här hemma på kvällen.


Så God jul återigen...

Snöiga bilder

Jag glömde skriva att pojkarna har alltid firande ute med tåget därför är de så påfyllsade med kläder, de var stjärngossar utanpå och Ludvig tomte under och Lucas pepparkaksgubbe.

Här kommer några härligt snöiga bilder från veckan.
Så härliga snö och mer skall komma inatt sägs det :)

Lucia på dagis

Här kommer några bilder från firandet på barnens dagis.


Stockholm del 2

Det är inte så många bilder kvar att lägga ut från stockholm men här kommer några.
Nej jag får inte fram fler bilder från stockholm det funkar inte...

Stockholm del 1


Jag har inte hunnit ladda ur alla kort än så det får bli inlägg i två delar från stockholm... Ja vi var ju där och bodde på hotell över luciahelgen. Vi bodde på scandic norra bantorget och det var ett jätte fint hotell, mycket bättre än vi väntat oss och så nära stan. Jag fick chans att shoppa allt jag ville eftersom det var så nära, nu köpte jag ju inte så mycket ändå men det var skönt att kunna gå och fönster shoppa i allafall. Jag hade ju Love med mig i vagnen så jag var ju inte helt fri men ändå.. Emanuel var på hotellrummet när barnen vilade medan jag fick min chans att vara ute själv. På lördagen var vi på junibacken och det var jätte bra eftersom det var så lite folk och vi fick se en pippi föreställning. På söndagen var vi på skansen och det var också bra eftersom vi var där så tidigt var det ingen kö, men när vi gick därifrån var det lång kö. Så vi hade tur hela tiden...Så nu har jag äntligen lagt ut några kort från stockholm och junibacken.. Senare lägger jag ut kort från skansen och lucia på dagis och pulka åkningen igår.

Lite bilder!!!

Jag är hemma med barnen idag och det är både mysigt och jobbigt men nu sover änglarna förutom Lucas då men han är alltid lugn när vi är hemma själva.

Igår hade vi kalas för Emanuel och vi bjöd på potatisgratäng och rostbiff, marängtårta och muffins. Det var lyckat och Emanuel var mycket nöjd med alla presenterna. Synd bara att vi inte fick fira lillbrorsan Klas som fyllde igår. Han hade inte möjlighet att komma hem.

I morgon skall jag ha tenta i skolan, två stycken. En på interaktioner mellan läkemedel och en på att förskriva recept. Hoppas att det går bra. Får se om Emanuel följer med och passar Love.

Några kort kommer från Liseberg där vi var på 1:a advent med barnen och hade kul.

 Lek med pappa
 Bus med mamma 


Happy Birthday to you!!!

Grattis grattis på födelsedagen Emanuel, Ingrid och Bror som alla fyller år idag...
Vi har firat Emanuel med tårta, blommor, paket, teckning och sång här hemma. På söndag ska resten av familjen komma på kalas.

Idag har jag återigen varit i skolan med Love vilket som vanligt går bra men nu är jag trött på allt som heter skola. Jag har tenta nästa vecka och sedan nästa vecka igen.. Sedan litet jullov och gruppredovisning. Usch..... Tröttsamt. Men jag får vara stolt sedan när det är över.

Idag färgade jag håret men som vanligt blir det ju aldrig samma färg som på kartongen men det får gå, roligt med lite förändring i allafall. Det är någon form av blond nyans lite åt guld hållet. Gör säkert lite slingor någon dag också...

Nu ska jag snart lägga mig och det känner jag att jag är värd, imorgon får jag ta igen mig lite när barnen är på dagis.