Lördag

Yippie säger jag idag för Emanuel har tapetserat klart vardagsrummet, hurra!!! Jätte lättnad och imorgon åker vi till Ikea och köper ny soffa så nu kan vi nog fira jul trevligt i alllafall... Jag ser ljuset i tunneln...
Barnens kära farmor och farfar skall passa dem i morgon, otroligt skönt eftersom vi är helt slut och sist var det väldigt svårt att få något gjprt med barnen med på Ikea eftersom det tar lång tid och det blir jobbig nog att bära möbler med en barnvagn.

Igår fick Emanuel en av sina födelsedags presenter, han fick tatuerat in Love på armen brevid de andra, så nu kan han inte förneka honom heller...

Annars i veckan har både jag och Emanuel vaccinerats och barnen skall göra det på måndag. Får se hur det går, de brukar vara väldigt lugna på sjukhus så jag tror inte att det blir några problem.

Vi har haft städvecka på dagis också, Emanuel städade i måndags själv för jag var på föreläsning med barnläkare Per Möllborg. Onsdags var storstäd så då fick vi hjälp av alla andra föräldrar och i fredags städade vi bägge, skönt att det är över..

Vi var i simhallen i torsdags också, roligt barnen badade som dårar... Vi är med i tidningen föräldrar och barn detta nummret också men jag har inte sett det än, hoppas det är bra.Farsdag!

Ja idag är det alltså farsdag och det har självklart firats.  Emanuel fick en efterlängtad sovmorgon och frukost på sängen eller frukost klar på matbordet men han fick presenterna i sängen i allafall. Ägg och bacon hade han beställt och det fick han. I presenter fick han en t-shirt, fårskinstofflor och en cd. Sedan har vi firat Svärfar med en ljudbok också fick vi mat där, skönt att slippa göra själv. Sedan har vi fikat med min familj och firat min kära pappa med en tröja och en ljudbok. Så en lyckad dag...
Söta Love.

Pojkarna ritar farsdag teckningar.

Emanuel blir uppvaktad.

Kusinkort hos farmor och farfar.

Uppdatering av helgen...

Ja helgen som gick... I lördags så var vi på maskerad hos Gabriel en kompis till Lucas, det var roligt för dem att klä upp sig så jag tänkte visa korten.
Lucas som cowboy.
Lucas var en fin cowboy.

Ludvig var ett skelett

Jag var en katt!

Love var en drake...

På Söndagen hade vi trevligt hos farmor och farfar först och senare ar vi hos Klas och EVa. Så vi hade en bra helg.

Skolkorten

Ja nu har jag köpt och skickat iväg skolkorten, skönt att det är över. Men de blev rätt så fina som tur är. Igår var jag i skolan med Love, han var snäll som vanligt. Annars brukar det bara vara han som är med  i skolan men igår var det tre bebisar totalt med i skolan. Två små tjejer också, konstigt nog var Love äldst men jag tycker att han såg minst ut.
Nu ska jag slappa lite i soffan. Lägger ut mer kort senare. Korten är från fuji.