Uddevalla museum/Bohusläningen

Idag har Bohusläningen haft dag på museét i Uddevalla och där var vi med barnen och en kompis. Det var kul tyckte de men i vanliga fall när barnen går äggjakten så får de chokladägg som pris men idag fick de vykort och det var minsann inte populärt av dem i allafall. Ajajaj hoppas att chokladen bara var slut tillfälligt för barn gillar inte gamla vykort. Men vi fick god fika av bohusläningen och var med i flera tävlingar bland annat där vi gissade blad i en påse och vikten på en tidningshög. Så nu hoppas vi på vinster.


Årets skolkort är här :)

Eller Lucas har vi fått hem de andra är beställda...
Jag är faktiskt nöjd med dem alla förutom syskonkortet och det var i ärlighetens namn sista året vi ger oss på syskonkort på skolan eller dagis. Det är svårt att få dem att bli bra så nästa år satsar vi på att gå till fotografen istället och ta ett familjekort. Ska man bara ha en bild på vägen är det inte så dyrt och det blir fantastiskt mycket bättre. Men här kommer korten i allafall och de är tagna av Kungsfoto och Fuji. Lucas är taget med mobilen det är därför det ser konstigare ut.Syskonkortet med en ledsen Love som inte alls tyckte det var kul, men på fuji sidan gick det att justera korten litegrann så det ser bättre ut framkallat tror jag när jag förstorat och centrerat det litegrann. Men Love är rödögd och det går ju tyvärr inte att ta bort :(

Vinn wigglekart !!


Jag tävlar om en
Wigglekart i valfri färg hos Agnes!

Vinn fin fin filt :)

Nya tävlingar på G, tävla ni med :)


Jag tävlar om en valfri babyfilt från
GOBLIgobli hos Agnes!

Who-hoo Ludde :)

Igår så gjordes det återigen stora framsteg i Martinssons hushållet, det var dags för Ludvig att testa sina vingar och stödhjulen åkte av och vips utan några krusiduller bara han började cykla utav sig själv :) Vi verkar ha väldigt duktiga pojkar, hade sett framför mig hur vi skulle springa bakom och hålla i cykeln för bägge av dem gång ppå gång men det har vi ju helt sluppit de bara sätter sig på cykeln och cyklar iväg av sig själva. Lucky me, jag hade inte velat springa bakom....

Tävla tävla tävla

Jag gillar ju att tävla och detta är en tävling jag gärna vill vinna, älskar ju att baka och Macarons är något jag länge velat testa men inte vågat. Vinner jag detta setet så ska jag definitivt ta mig i kragen och baka lite macarons :)
Tävla hos Sockerrus och vinn ett supersmart Macaronsetet (med macaronmatta, en decomax och en liten receptbok) från webbutiken Mika Design.