Gott nytt år 2011

Igår fyllde jag år och det firade vi med kalas med familjen på förmiddagen och då bjöd vi på denna fina snöiga tårtan, vi i familjen längtare fter snö och eftersom vi inte har någon på marken så fick vi ha den på tårtan i stället :)

Jag fick många fina paket och blev firad flera gånger under dagen, vi unnade oss lunch på restaurang med fina vänner och sedan såg vi på fyrverkerierna i stan vilket var jätte roligt för mig och Lucas medans Ludde var helt hysteriskt rädd och Love var lite missnöjd.

Efteråt fick vi riktigt god mat hos andra fina vänner och där firade vi retserande nyår, många paket mycket fina vänner och familj under dagen och ett härligt avslut på året :)


Så 2011 var händelsrikt och så kommer även 2012 bli för oss, jag tar snart examen som barnmorska och kommer börja jobba igen. Vi ska ut och resa till Egypten med familj och vänner, Lucas fyller 7år och börjar skolan, Love skall potttränas, vi firar 10 årig bröllopsdag till sommaren och i slutet på året fyller jag 30år. Detta är bara lite av vad året kommer bjuda på :)
Så Gott Nytt år till alla och vi hoppas verkligen på ett fint härligt år framöver!!!

Julafton 2011

Vi hade en väldigt fin jul får jag säga, lugnt och skönt med god mat, paket och familjerna. Vi firande med Emanuels familj på lunchen och sedan med min på eftermiddagen. Tomten kom hos farmor och farfar, även om barnen inte tror på tomten tycker de att det är jätte kul.
Så det var bilder från vår härliga jul, hoppas att alla andra hade det lika bra som vi :) (GOD JUL i efterskott)

Julfirande på förskolan

Lite sent men bättre sent än aldrig, vi firade jullovet med luciatåg på Lucas föskola och så här fina var barnen då :)


Kul att fira med barnen och deras dagis och skolor, tur att det inte var på samma dag firandet var bara för det hade varit jobbigt.