Grattis Ludde 6-år

Idag har vi firat vår älskling Ludvig hela dagen lång, ett mer tacksamt barn får man leta efter. Han var så glad och nöjd när han öppnade sina paket i morse som han fick av oss, han tyckte att hans tårta med blixten mcqueen blev jätte bra och han hade verkligen kul i Fjälla på hans barnkalas. Alla hans kompisr kom som han bjudit och vädret var härligt, lite kallt i blåsten  en stund men vi grillade och åt massa marsmallows :) Gick en skattjakt med ballonger uppsatta i skogensom ledde till en skattkista med godis :)En riktigt härlig dag i skogen och alla 10barnen skötte sig och lekte tillsammans jätte bra.
Sedan var det hem en kort stund och duscha av sig röken och byta till fin kläder och så på´t igen med kalas för Emanuels familj, där fick han fler fina paket och ikväll innan han skulle somna sa han, allt jag önskade fick jag och på måndag kommer mormor med paket också :)
Min älskade lilla Ludvig,

Nordens Ark

Idag har vi invigt Linus med hans första besök till Nordens Ark 12 dagar gammal. Det ska börjas i tid :)
Vi hade en härlig dag tillsammans med mormor och morfar och Björn. Björn fick till och med inföskaffat ett årskort så nu får han åka med lite oftare.
Solen sken och det hade vart för varmt om det inte blåste svalkande. Lucas var gullig och köpte lotter till sig och sina bröder för egna pengar ocg lilla Love vann en jätte fin Tiger. Vilken lycka och tigern heter Alix.
annars var Lucas hos en kompis igår och de gick till Govik och badade årets första bad. Det var ju verkligen stekhet igår och även om man längtat efter värmen så kommer den varje år som en chock! Men idag fick jag letat fram shortsen så vi alla kun de ha på oss lite svalt :)
 

Göteborgsvarvet

Idag i stekande sol med inslag av regn har Emanuel tragglat sig igenom gbg varvet på under 2h, vilket är en helt fantastisk bedrift i minna ögon. Så grattis till dig Emanuel :)
Vi andra var hemma och låg halvt utslagna i värmen här som var nära 30 grader och vi hade inget regn i Brastad som svalkade. Sedan på eftermiddagen gick vi ned till mormor och morfar för lite fika. Lycka var för Ludvig och Love att få köra traktor med morbror Per :) Vilka leenden på läpparna efteråt.
 
Lille Linus hade hembesök av BVC i fredags och hade då gått upp strax över 400g på 10 dagar så han lider verkligen inte brist på mat :)  Sedan hade vi trevlig grillning med klas och Eva under fredags kvällen. Deras lilla Alice växer fort tänk så mycket som händer på  3 månder. Det är nästan skrämmande hur fort tiden går med småttingar och de är ju så söta när de är helt nykläckta :)

Bröderna på besök på BB

 
Alla syskonen fick självklart komma på besök på BB för att träffa lillebrorsan som de väntat på så länge.  Allt är intressant att titta på på ett sjukhus, från larmknappar till handspriten men självklart var lille Linus viktigast. Vi passade på att bada Linus när pojkarna var där så de fick hjälpa till med något medans de var där. Ludvig tog till och med på blöjan efteråt.
Ja sötare pojkar hade jag inte kunnat få i allafall :)

Linus är född :)

 
Nu har det blivit dags att ta upp bloggen igen. Vi har fått ett tillskott i vår familj. På natten den 7:e maj föddes vår älskade lille Linus och han är så fin naturligtvis. Vägde 3310g och 49cm lång. Allt gick bra även om jag med säkerhet kan säga att fjärde gången var klart värst av alla förlossningarna. Tur att jag har så bra kollegor på förlossningen som tog hand om oss så bra.
Här är en av de första bilderna på vår lille skatt :)