Kolmårdens djurpark

På torsdagen tillbringade vi hela dagen på Kolmårdens djurpark. Vädret var helt fantastiskt på gränsen till alldeles för varmt. Vi fick dricka massor av vatten och sätta oss i skuggan stundvis. Vi hade det så kul, vi såg delfinshowen och satt längs ned och fick verkligen se allt på nära håll, några stänk med vatten fick på oss. De är verkligen fina djur delfinerna, det hade varir något att få göra i livet, simma med delfiner :)

Lucas och Ludvig ville väldigt gärna leka i bamses värld och det fick de också, men det är rätt svårt att ha koll på dem där så mest fick de leka i den stora lekparken i mitten.

Lucas han somnade i vagnen en stund på eftermiddagen, han var helt väck. Ludde kämpade på bra hela dagen och somnade först i bilen på väg hem till hotellet.

Det är väldigt roligt att göra sådana här kortare turer med barnen och bo på hotell, de tycker att bo borta är minst lika roligt som att gå i parken.

 Ludvig

 Lucas
Barnen var inte jätte villiga att stå i kö för att rida på kamelerna men de gick med på det, och de tyckte att det var spännande att testa på.







Buspojkarna på hotellrummet, det blir inte mycket sömn när man är borta. Vi fick bara en extra säng som Lucas hade, sedan fick Ludde låna resesängen som Love skulle haft och så låg han emellan oss istället.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback