På resande fot och Lalandia

Här kommer första inlägget om vår resa till Danmark och Lalandia.
På vägen till färjan var vi så nervösa för att komma sent så det slutade med att vi stod först i kö till båten och vi väntade nästan en timme :) Så kan det bli, det är ju inte heller att rekommendera att vänta så länge i en bil med massa barn men det gick bra eftersom de var så förväntansfulla. På färjan hade vi kul, men det är stressigt att sitta och försöka äta en buffé med alla pojkarna. Först får man servera dem fort och sedan tar jag mat medans Emanuel ofta väntar tills alla sitter ned och han äter saktare än vi andra så det är inte så kul för honom. Jag ser alltid till att trycka i mig det jag kan få men det fungerar inte så för alla tyvärr. Men det gick okej fast man hade önskat att det gått smidigare, det är ju så trångt på båten och så kö i det lilla utrymmet till maten och springa fram och tillbaka med dricker, brickor och tallrikar är ingen hit. I år var det inte bara Lucas som älskade att spela enarmade banditer utan tyvärr alla barnen var som tokiga, tur att både Lucas och Ludvig vann typ 40:- var så det hade lite att spela med.

Lalandia däremot, är verkigen tummen upp för oss. Både jag och Emanuel och alla barnen äääääälskade det. Vi badade varje dag förutom dagen då vi åkte hem och det var riktiga nervkittlande rutsckanor tillsammans med härligt utomhus bubbelpool och små och medelstora rutschkanaor för de mindre barnen. En härlig vågbassäng och massor av kul vattengrejer. Ja hade inte haft något emot att bada där fler dagar faktiskt och även om det var stort med mycket folk så fanns det plats för alla.

Det enda var att vi var lite för få vuxna till för många barn för alla barnen ville ju göra olika saker, Lucas åkte helst alla stora häftiga rutschkanor medans Ludde ville åka de mindre och Love ville bara var överallt han var inte rädd för någonting. Ludvig var lite rädd och ville inte åka runt på ringar och stora rutshkanor men alla i familjen gillade bubbelpoolen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback