Barnkalas

Förra veckan fyllde vår stora kille hela sex år. Det känns jätte konstigt men så stor har han blivit nu. Han kommer ju börja skolan efter sommaren, helt otroligt. Så grattis till dig min älskade lille pojke Lucas. Mammas prins.

Tyvärr var vi sjuka på hans födelsedag så hela familjen låg och vilade i sängen och öppnade paket, stackaren. Han som hade sett fram emot att fira på dagis så länge. Men jag tror att han är nöjd ändå. Han fick massa fina paket och han var så glad så. Tyvärr hade jag ju bakat två stora tårtor som inte kom till användning eftersom vi var sjuka, så vi firade någon dag efter själva med två stora tårtor och slängde sedan det som blev över, vilket var det mesta.

Förra lördagen blev han firad av mormor och morfar, och morbröderna. Han var glad och nöjd med sina fina paket från dem också och idag ska vi ha barnkalas. Det ska bli kul men inte avancerat. Lugnt och skönt hoppas jag det blir. Sedan imorgon ska vi fira honom med farmor och farfar m.m. Och i måndags blev han firad på dgais, så han har tagit igen sin sjuka födelsedag med råge. Inte kommer jag ihåg att man blev firad så myket, när vi var små. Bortskämda blir de nu förtiden.

Så två super Mario tårtor har det blivit och en spindelmannen tårta, samt en star wars tårta. I kväll gör jag bara en enkel marängtårta tills imorgon.


Så lite bilder från kalasen och på tårtorna. en nöjd Lucas, en trött mamma och imorgon ser vi fram emot sista kalaset :) Sedan börjar det om igen i maj när det är Luddes tur....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback