4:e advent Danmark

Vi tog oss en trip över dagen till danmark fjärde advent helgen. Vi tog med stora delar av familjen och hade det mysigt. Blev faktiskt lite sjösjuk på vägen ned men annars var det lugnt. Vi åt god mat, julbord på hemvägen :) Spelade på enarmade banditer och Olle hade turen med sig för han vann väl nästan 900:- om jag inte minns fel. Jag bara förlorade med barnen... Mamma fattade inte charmen med spelet... :)

I danmark fick vi träffa tomten och höra en tomteorkester.. På båten fick vi träffa nicke nyfiken och barnen fick fiska fiskedamm. Så en lyckad resa :)Klä granen.

Julgranen kläs av pojkarna, de har en alldeles egen plastgran eftersom jag bara måste klä min riktiga gran i vardagsrummet. Kan inte släppa på det tyvärr.. Men barnen har inte ont av det eftersom deras får bli precis som de vill ha den :)Lucas klädde mest högt upp, Ludde mitten och Love längst ned. Erik fick hjälpa till allra högst upp :)

Pepparkakshus 2011

Det är klart att på julen måste man ha ett pepparkakshus bakat också, det blir som vanligt dekorerat av barnen. I år var temat som Lucas sa - tomten kräktes på huset!Love tyckte inte att det var lika roligt eftersom han ville äta upp godiset.. Tyckte inte alls det var kul att sätta godiset på huset.

Pepparkaksbak med barnen

Självklart skall barnen varje jul få baka pepparkakor hur tålamods prövande det än är :) Men det gick jätte bra, Lucas och Ludde är så duktiga och tycker att det är så kul. De anstränger sig verkligen för att det ska bli bra och fina pepparkakor. I år var Love mest intresserad av att äta så nästan all hans deg hamnade i magen. Lucas hjälpte hono med en pepparkaka som vi han rädda :)


Emanuel 30år

Det är ett bra tag sedan men här kommer lite bilder från Emanuels 30års kalas.
Emanuel ville ha ett lugnt firande och det fick han, middag med vänner och kalas med familjen.