Kommer ni ihåg....

KOmmer ni ihåg den här filmen sen ni var små? Jag älskade denna filmen och har försökt ta reda på vilken det var länge trodde det var ett barnprogram men icke, nu hittade jag den. Ska nog köpa den och se på med barnen närmare julen...

Sista rosen på busken

Denna vackra bilden tog jag för någon vecka sedan, sista rosen på busken...


Men hösten är allt härlig, om man bortser från allt regn men litegrann är okej.


Vilo-dag

Idag är det en riktig vilar dag här hemma, sååå skönt synd bara att jag inte kan njuta av den som jag skulle vilja. Är ju mer eller mindre tvingad till vila då jag har fått magsår, ja så kan det bli i bland men idag känns det ändå lite bättre i magen än vad det har gjort. Men det är svårt att ta det lugnt och bara acceptera att kroppen inte orkar som man vill. Jag fick rejäl sovmorgon idag vilket var härligt, vaknar ju flera gånger på natten eftersom det värker men på morognen sov jag som ett litet barn ändå.

Möttes också på förmiddagen av ett härligt leende på trappan som kom med fin fina blommor till mig :) Tur att man har härliga vänner, tänk vad det värmer :)


Emanuel har tillbringat dagen med barnen hos farmor så de har haft det bra också tror jag, får se när de vill komma hem igen. Vill ju kunna mysa lite med familjen idag också även om jag inte kan lyfta Love.


Se på oss :)

Så här fina är jag och min kära far på utflykt på Nordens Ark för ett tag sedan :)


JAg äslakr ju utflykter till Nordens Ark, vet ej varför. Emanuel följer med men han tycker väl inte att det är lika roligt jämt. Men här kommer några härliga kort från den senaste turen...


Ny vecka nya utmaningar

Nu är skolstarten verkligen igång för min del och det kommer bli en hel del pluggande framöver, blandat med en del roligt på helgerna så klart. Men har jag fixat det hitills så ska jag nog se till att ro denna sista terminen i hamn även om jag är lite nervös över att bara ha 7 veckor praktik kvar. Skulle gärna vilja ha flera för färdig kommer jag inte känna mig.

Idag har jag bokat tider för intervjuer med barnmorskor inför min D-uppsats, ska bli kul men är väldigt nervös ändå. Fats jag redan skrivit en och klarat mig :)


Daga att tävla :)


Tävla hos Sockerrus och vinn 3 hjärtformade rosa pajformar, en vacker glasburk med hjärta samt en slickepott i valfri färg från webbutiken FikaMera.