Lucas rum

Denna helgen har vi igår varit på ikea och torp igår, vi tog en hel dag. Hämtade kärran hos farmor och farfar på fredagen och åkte vi nio på lördag morgon, det blev en Mc Donalds frukost med bagel och kaffe gott. Lucas fick toast och choklad och så köpte vi en toast till Ludde men han ville inte ha den så Lucas åt upp den också och sen när vi kom fram till Ikea så ville Ludde ha den då men icke...

Lucas fick vara på deras lekland en timme, han tycker att det är jätte kul. Konstigt för innan Lucas blev så stor sa vi att vi skulle då aldrig lämna honom där men det har vi ändrat på. Lucas vill det själv och vi har anpassat oss. Lucas fick iallafall valt den sängen han ska ha i sítt rum och nu står den där, en våningssäng kan man väl kalla det men det är bara en hög säng. Han är nöjd iallafall och det är skönt.

Kvällen tillbringade jag och Emanuel med att se den senaste James Bond för den hade vi inte sett, den var väl bra men inget speciellt kände jag.

Idag har vi tagit det lugnt och satt upp sängen och gått promenad i skogen, härligt men det är så kallt. Vi har också varit hos farmor och farfar och lämnat kärran samt fått lunch. Vi ska väl försöka göra scones till kvällsmat jag och Lucas senare först ska vi nog grilla något.

Lägger in lite kort..

    
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback