Hänt i veckan.

Ja eller det allra senaste jag inte hunnit lägga ut än.

Idag har vi varit hos farmor och farfar och ätit tacos, vilket var gott och skönt att slippa göra själva. Lucas och jag gick och köpte nya örhängen till honom, han har tappat några. SEdan passade vi på att gå in i blomsteraffären för han ville köpa en blomma till morfar eftersom han har opererat benet för ett tag sedan, farmor fick en lite ros också. Lucas är väldigt omtänksam så sätt att han gillar att ge bort saker till andra.

Har man varit med i föräldratidning en gång så hör de av sig igen, och idag ringde de för en intervju igen. Jag tycker ju att det är roligt så det gör inget. Det är för ett kort inslag om en familj i Sverige. Så här ser bilden ut som vi fick skicka in, togs idag i farmors soffa med autoblixt eller vad det heter, helt otroligt att den blev okej.

Ja så fina kan vi vara trots att Lucas abslout inte ville vara med eller sitta i Emanuels knä.

Ska vi se vad mer som hänt, förra helgen så var vi nere i holma och gick tvärs över gullmarn bort till Bornö på isen, det var spännande har aldrig tidigare gjort det. Gått på isen där jo men inte så långt. Emanuel mätte på ett ungefär mer staven och den var ett par decimeter tjock isen. Många som fiskade och på Bornös berg i isen var det folk som klättrade. Spännande med farligt såg det ut. Lucas hade fått skidor av oss som han åkte med, och Emanuel ville åka skridskor. Här kommer bilder från det.

Emanuel åker skridskor med Ludde i pulka.

Lucas tar en paus på isen.

Jag med Love på magen.


Här klättrar de i isen på Bornö.

Vi avslutar dagen med fika,

Ja det var en rolig utflykt men fruktansvärt kallt. Får se om vi lyckas göra om det innan isen smälter.

I förra helgen så hörde vi en smäll i rutan när vi åt frukost och vi hittade en stackars hackspett utanför död när vi gick ut. Stackaren flög ini vårt fönster, han var väldigt vacker.


Så nu får det räcka för denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback