Julafton 2010

Vi firade julafton hemma och fikade med min familj hemma hos oss på förmiddagen, sedan åt vi lite jullunch hemma och fortsatte vidare till Emanuels familj på eftermiddagen där vi firade fram tills kvällen. Vi sa GRATTIS till hanna också som fyller år på julafton, de hade redan hunnit fira henne med tårta när vi kom dit. Farfar klädde ut sig till tomte och Lucas sa men farfar jag vet ju att det är du, varför skaffar du inte en riktig tomtedräkt :) Barn är härliga, tomten hos oss kör Hawaii stil :)

Barnen var väldigt nöjda med alla sina paket och många fick de, Wii spel och lego, playmobil, rittavlor, bädd-set, filmer och lite till. Tänk vad mycket pengar, huu.... Men leenden var det på deras små ansikten.


Pojkarna fick hjälp av morbröderna att bygga ihop deras leksaker. Klas hjälpte Ludde, Olle hjälpte Lucas och Björn lekte med Love.


Pappa och Ludde spelar Wii, det har gått varmt här hemma efteråt. Det är väldigt lätt att fastna i även för mammor och pappor tyvärr. Lucas favorit är helt klart lego star wars. Nästan så man ångrar att man köpte det men det är väldigt fascinerande att se hur lätt han lär sig och vad duktig han är. Han är ju bara 5år...Gissa om någon var nöjd :)

Så vi hade en bra jul och vi har verkligen tagit det lugnt och tillbringat tid med bara familjen. Dagen efter åt vi min favprit middag på hela året. Kalkon middag hos mamma men i år blev det bara med moster Iréne också :) Så vi fick inte Sibbans traditionella jul tårta. Vi får göra ett nytt försök nästa år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback