On stage

Det var ett långt tag sedan jag uppdaterade bloggen så jag passar på idag :)

I helgen har Emanuel och jag haft det skönt och roligt. Vi blev bortbjudna med Emanuels jobb till göteborg och bodde en natt på scandic opalen. Vi bodde på 11 våningen och fick ett jätte fint rum och frukosten dagen efter var härlig. Kan varmt rekommenderas men be i såfall att få rumm på våning 7 eller uppåt tror jag det var för det var inte lika fint i den gamla delen våning 1-6.

Vi åt mat på restaurang kometen innan, tre rätters. Jag fick kantarell toast till förätt, MUMS!
Till varmrätt fick jag oxfilé och beställde den medium. Jag började äta och märkte sen att såsen började bli röd, och när man tryckte på köttet rann det rött så jag tyckte att det såg mer rå ut än medium. De vid mitt bord och min kära Emanuel påpekade att den skulle jag få bytt ut men jag orkade inte med detta. Självklart stod ägaren och tillika kändiskoken Leif bakom mig och hörde detta. Innan hade han påpekat för mig att den såg perfekt ut när han gick förbi. Men så hörde han detta igen och ryckte bort min tallrik och tog i förbi farten en ny från en kypare som kom förbi. Här får du och va tyst sen, sa han :)  Jag ville ju inte haft mer mat och sa att jag orkar inte detta, n och skärt i köttet på tallriken, då sa han att jag får äta det jag orkar.

Till saken hör att vi tidgare skickat ut en medium för mer stekning innan för en annan tjej som bad om välstekt. Hon hade ätit hälften av potatisen och skärt i köttet. När jag skulle äta så såg jag att detta var hennes mat jag fått, så den blev tillbaka skickad igen. Och jag bad att slippa få mer :) Men jag fick ett glas rött som kompensation. Kyparen sa att vi skulle slippa betala för min mat i allafall.

Sen kom efterätten ett inlagt päron i sås, jag var besviken över att få päron till efterrätt men det tar jag tillbaka för MUMS MUMS MUMS!!!! Det vill jag gärna äta igen. Så kvällen var väldigt lyckad ändå och jag rekommenderar restaurangen, de var ju villiga att rätta till fel och maten var GOD.

Kvällen fortsatte vi på scandinavium med On stage. Ingen höjdare tycker jag. Vi betalade ju inte och det var tur, för jag hade inte velat betala för den showen faktiskt. Temat var USA och jag fattade inte den röda tråden, det kändes bara konstigt. Sen så är det klart att alla sjöng bra och så utan det var mer upplägget jag inte gillade. Det kändes inte som ett väl övat nummer. Men det var en kille som sjöng flera låtar, han var helt klart kvällens stjärna Peter JOhansson tror jag han hette, TOPPEN! Du gjorde min kväll Peter :)

Men vi hade gör trevligt i allafall som summering och idag har vi fixat födelsedags presenter till Emanuel som fyller 30-år på torsdag. En kostym får han av mig och barnen med tillbehör. Skönt att ha den fixad!

Annars önskar han sig presentkort på stadium eller annan sportaffär, säkert en whiskey. Fina tröjor eller t-shirts.. Bland annat, får se vad han kommer få i slutändan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback